Projectes

Retolació exterior per a una empresa de Barcelona

El nostre equip va renovar la imatge exterior i interior d´una empresa a les seves oficines de Barcelona i Palma de Mallorca amb un projecte de retolació innovador. Utilitzant materials d’alta qualitat i dissenys personalitzats.

El projecte va incloure rètols lluminosos, vinils exteriors i interiors i senyalització direccional, tots adaptats a la identitat corporativa de l’empresa. El nostre enfocament integral i atenció al detall van assegurar una instal·lació impecable, millorant la visibilitat i presència de l’empresa.

Vinils de tall per a una oficina

El nostre equip ha col·laborat amb un estudi d’interiorisme al projecte de retolació interior per unes oficines, ajustant-nos al seu disseny hem instal·lat rètol corpori que reflecteixen la identitat de la marca amb vinils decoratius i de senyalització.

Cada detall va ser planificat i executat amb cura, utilitzant materials d’alta qualitat.

Muntatge de la imatge corporativa d’una PiME

Hem completat la senyalització exterior d’una empresa d’automòbils a El Prat de Llobregat.

Dissenyem i instal·lem rètols impactants que ressalten la marca, millorant la seva visibilitat. Utilitzem materials d’alta qualitat per garantir la seva durabilitat i un acabat professional. El resultat és una façana moderna i atractiva.

    Parlem?

    * Els camps marcats amb asterisc són obligatoris
    He llegit i accepto la política de privacitat.